Konkurs asystent badawczy
Wydział Technologii i Inżynierii Chemicznej - Katedra Inżynierii i Analityki Chemicznej i Spożywczej - Zakład Technologii i Inżynierii Przemysłu Spożywczego
Konkurs na stanowisko asystenta w dyscyplinie naukowej: technologia żywności i żywienia
data ogłoszenia: 27 września 2019 r.
termin składania ofert: 26 października 2019 r.
Podmiot udostępniający: | Dziekan |
---|---|
Odpowiedzialny za treść: | Dziekan |
Wytworzył: | Syllwia Kołodziejczyk |
Data wytworzenia: | 27.09.2019 |
Opublikował w BIP: | Sylwia Kołodziejczyk |
Data opublikowania: | 27.09.2019 11:47 |
Ostatnio zaktualizował: | Sylwia Kołodziejczyk |
Data ostatniej aktualizacji: | 04.11.2019 12:46 |
Liczba wyświetleń: | 799 |